Reportasje fra MIF-cup 2014, Spa/Bra Delfiner, jenter 2004

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 26. Nov 2014

Det er god stemning og spenningen er til å ta og føle på minutter før første kamp blåses i gang. På sidelinjen finner vi Delfinenes trofaste "Dooligans" - en vakrere gjeng med foreldre skal du lete lenge etter. Jeg spør et par av disse: "Hva føler du nå, rett før kampstart?"
Henning: "Høy stemning i hjertet rett før kampstart!"Bente: "Veldig glad det ikke regner!"
Regne gjorde det ikke, det var strålende vær hele dagen og vi retter en takk til arrangøren som "la ut" noen kamper for å få plass til alle interesserte klubber!
Vel i gang med Delfiner 1s kamp mot Bødalen:
Jentene, René og den dedikerte fanklubben gjør en kjempeinnsats, hvor mange av både pasningene og avslutningene sitter der de skal. Vertslagets slagord: "Lagånd, innsats og kameratskap må alltid gå foran," vies respekt!
Henning er nå om mulig, enda mer oppviglet og spent etter første kamp; "Jeg kjenner at dette blir en tøff dag," sier han.

Andre kamp er mot oss selv; Delfiner 1 mot Delfiner 2!
Jeg spør trenerne: "Er dere nervøse når dere skal møte et så bra lag?"
Rune: "Det er litt spennende. Alltid litt spennende å møte sine egne, men det blir i hvert fall seier til Spa/Bra i kampen!"
René: "Nei, jeg kjenner alle styrkene og svakhetene!"… spenningen er på bristepunktet før dommeren blåser i gang skjebneoppgjøret!
Keeperen på Delfiner 2 uttaler: "Jeg er ikke nervøs! Jeg gleder meg til å slå René sitt lag. De beste vinner!"
I det kampen blåses i gang, er det bare blått i blått så langt du kunne se, med Delfiner 3 som varmer opp bak det ene målet. Innsatsen på banen, er det ingenting å si på. Jentene løper så svetten spruter og foreldrene og de bitre erkerivalene Rune og René, skriker så det høres langt opp i Ryghåsen! Det er god og positiv stemning og alle har det artig!
Det ekstraordinære, superprofesjonelle trenerteamet har klart å skape en kultur hvor alle jentene spiller på ulike lag ved rullering og bytting. Samtidig som de føler at de er ett lag, kan vi se at de ofrer alt i kamp mot hverandre! Tusen takk for innsatsen så langt! Ståle0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline