Spabra-dagen

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 7. Sep 2015

Vi gleder oss! Nå braker det snart løs på Brakerøybanen med aktiviteter, kamper, underholdning og kiosker. Vi satser på at det blir stor glede for små og store.

Sparta Bragerøen IL donerer 10 % av dagens omsetning til Redd Barnas katastrofefond.

Vi samler også inn sportsklær, sko, leggskinn og baller på Spa/Bra-dagen. Ta med det dere har som har blitt for smått. Tekstilene må være vasket og i orden. Dette tar vi videre til mottak som tar det videre til flyktningehjelp.
På forhånd takk!

Vi vil gjerne få takke våre sponsorer:


Tusen takk!

Mvh Styret i Sparta Bragerøen IL
0 Kommentar

Klubbmøte angående mulighet for sammenslåing

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 7. Mar 2015

Hei!
Etter ønske fra flere medlemmer og styret, ønsker vi å invitere til et møte angående dokumentet som er utarbeidet av gruppen som har jobbet med å se på mulighetene for sammenslåing av klubbene Stoppen, Liungen og SpaBra. På dette møtet vil det kun være tilstede de som er knyttet til SpaBra i en eller annen form. Vi i styret i SpaBra, ønsker en diskusjon med medlemmene før årsmøtet, og vi håper så mange som mulig tar seg tid til å komme.

12. mars klokka 19:00, Brakerøya klubbhus.

Vi sees,
MVH
Vivi B
SpaBra

0 Kommentar

Gråbein-cup 15.2.2015

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 17. Feb 2015

Spabra Delfiner, jenter 2004, åpner årets sesong tidlig med cup-åpning midt i februar.

Gråbein tar i mot gjestene med jenter 05. Her i Sætrehallen, spiller vi 5-er på håndballbanen med håndballmål, men da selvfølgelig med «innskudd» i stedet for innkast for liksom helt å fjerne hånda fra ballen? – Joda, keeperen kan fortsatt ta ballen med henda! Årets knallharde vintertrening har forberedt jentene godt og de spiller så glimrende at det er en fryd for øyet for «foreldreklanen» på tribunen. Her er det god stemning med heia-rop og klapping. Hjemme- og bortelagets supportere sitter blandet.Det meget engasjerte trenerteamet og støtteapparatet gjør som alltid, en glimrende jobb med hyppige bytter og positive, korte kommentarer og beskjeder fra sidelinja. Vips så er 18 minutter med glitrende søndagsunderholdning forbi, men heldigvis er det flere kamper!
Dyktige og tydelige dommere gjør kampen oversiktlig og ryddig for spillerne.
Andre kamp er mot Gråbein 04. Nå er jentene varme og godt forberedt på å yte sitt ypperste. Spabra åpner høyt og presser Gråbein på deres banehalvdel. Mange sjanser, men målløst i 5 ½ minutt før en langpasning fra nummer 3 til nummer 7 i høyt tempo, setter inn det første målet. Like etter er det godt spill igjen og nummer 8 putter mål nummer to. Spenningen er til å ta og føle på og kampen bølger fram og tilbake de neste minuttene.
Jeg intervjuer Øystein, en Gråbein-forelder under neste kamp; Gråbein-NÅIF:
Hva føler du akkurat nå?
-Nå føler jeg at vi fortjener å få et mål! Dette laget spilte stort sett mot yngre og mindre øvede lag i hele fjorårets sesong. I år har trenerne bestemt seg for å gjøre motsatt.
Det er god stemning med andre ord?
-Ja, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være en sånn forelder som satt på en tribune og heiet på barna!De neste to kampene er begge mot NÅIF. Begge lag er gode og stødige og spillet bølger fram og tilbake. Vi ser mye godt pasningsspill og underholdende finter fra jentene våre. Her ser vi at god trening hos begge lag, har gitt utbytte i kondisjon og innsatsvilje. Publikum storkoser seg!Tusen takk til trenerteamet, Vikram, Rune, René, Aslak, Sigurd og Henning!
Ståle


0 Kommentar

Årsmøte 16. april i Sparta Bragerøen IL 2015

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 3. Feb 2015

Årsmøte i Sparta Bragerøen IL 2015 vil være 16. april, kl 20:00 på klubbhuset på Brakerøya.
Evt saker som ønskes behandlet må sendes inn senest 31. mars på mail eller post. (post@spabra.no)
Saksliste og dokumenter blir gjort tilgjengelig en uke før årsmøtet.
Ønsker alle medlemmer velkommen!

Mvh
Styret
Sparta Bragerøen IL
0 Kommentar

Velkommen til ny webside

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 14. Jan 2015

Vi ønsker alle velkommen til nye websider for Spabra! Foreløpig er det et nokså enkelt innhold på disse sidene men tanken er at det her skal fylles på med all den idrettsgleden som våre spillere, trenere, lagledere og andre opplever hver eneste dag enten det er på trening, kamp på stadion, cuper eller lignende.

For at vi på sikt skal kunne tilby bra innhold er vi helt avhengig av bidrag fra alle dere i støtteapparatet med bilder, gode historier osv. Husk at personvernet må respekteres og at samtykke fra de som omtales/avbildes må ivaretas.

Vi har spurt hva dere ønsker å lese om her: noen av svarene vi fikk gikk på kontaktinformasjon, kampreferat, hvor og når kamper spilles, hvordan bli medlem osv. Vi skal forsøke å etterkomme det meste men er helt avhengig av input fra dere. Når det gjelder resultater så er Spabra en klubb for barn opp til 12 år hvor det ikke publiseres direkte kampresultater (les resultatet og hvem som har scoret etc), men vi håper å kunne formidle fotballgleden på andre måter gjennom gode bilder og referat.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline