Årsmøte SpaBra

Tomineborgveien, 3413 Nøste, Norge

Onsdag 06.03.2024

Sparta Bragerøen IL inviterer til årsmøte på klubbhuset på Brakerøya onsdag 6. mars kl. 19:00.

I den anledning så leter vi etter flere dyktige og engasjerte styremedlemmer som ønsker å legge til rette for god fotballaktivitet for barna i Høvik skolekrets.
Brenner du for idrett, barn og unge samt skape gode arenaer for aktivitet, vennskap og glede så ønsker vi deg hjertelig velkommen til styret i SpaBra!
Det er flere ledige roller og selv om du ikke har noen fotballfaglig erfaring, så vet vi at engasjement og interesse er viktige bidrag i barneidretten og nettopp du kan være med på gjøre en forskjell.

Vi jobber etter vår visjon “flest mulig – lengst mulig” 😃
Ta kontakt med kajarynningmoen@gmail.com dersom du er interessert!

Info. om årsmøte:
Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes senest 21.02.24 til post@spabra.no. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet via Spond.
For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sparta Bragerøen IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sparta Bragerøen IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøtet samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv. se Lovnorm for idrettslag; https://www.idrettsforbundet.no/…/lovno…/for-idrettslag/

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Vibecke Iren Åsly kontaktes på tlf. 90955272 eller e-post: post@spabra.no

Velkommen til årsmøte!

Drammen, Norway

Grasrotmottaker

Periode

Antall spillere

Generert beløp

20000
96
2000

Siste innlegg

  • All Post
  • Entertinment
  • Fotball

21. desember 2023

© 2023