Kjære alle medlemmer, foreldre, trenere og støtteapparat 😃

412862674_827135549213218_1439722642591633423_n

2023 er snart over og vi kan se tilbake på et innholdsrikt år med mye fotballaktivitet, seriekamper, cuper, SpaBra-dag, trener- og laglederforum, morsomme og sosiale aktiviteter på lagene m.m.
SpaBra ønsker å leve opp til visjonen “Flest mulig – lengst mulig” gjennom å skape en arena for gode opplevelser for alle barn i nærmiljøet på både trening og kamp, uavhengig av ambisjonsnivået. Våre verdier “Trivsel, idrettsglede og gode holdninger” underbygger viktigheten av at nettopp alle skal oppleve mestring, fotballglede, vennskap og ikke minst fellesskap.

Fokus er spillerutvikling, holdninger og innsats, ikke resultater. De sportslige ferdighetene utøverne lærer kan bli brukt i noen få år – holdninger som de lærer vil vare livet ut.
Styret i SpaBra vet at det legges ned utallige timer av trenere og støtteapparat slik at barna skal få et godt tilbud. En stor takk til alle dere som står på treningsfeltet i all slags vær, administrerer Spond (og excel…), baker kaker, trøster og setter på plaster, kjører til kamper og cuper med både egne og andres barn og steller istand sosiale sammenkomster for barna. Uten dere så har vi ikke noe fotballtilbud til barna!
Må alle ta en velfortjent og god juleferie nå og nyte de magiske øyeblikkene som julen bringer. Vi gleder oss til 2024 og ser frem til et fortsatt godt samarbeid og engasjement med foreldre, trenere og selvfølgelig barna 😊
Riktig god jul og et spennende nytt fotballår! ✨🎄
Julehilsen fra styret i SpaBra

PS! Minner om SpaBra-dagen
4. mai 2024.

Da skal flere gode
minner skapes 🤗

Grasrotmottaker

Periode

Antall spillere

Generert beløp

20000
96
2000

Siste innlegg

  • All Post
  • Entertinment
  • Fotball

21. desember 2023

© 2023