Trenerforum

Onsdag 1. november arrangerte vi trenerforum på SpaBra-huset for alle trenere og hjelpetrenere i SpaBra. Hovedtemaet var differensiering, og som 2 av bildene viser så er det nettopp dette som kan være til både glede og besvær.

Takk til NFF Buskerud med Nils Harald, Camilla og Vanja som kunne bidra med sine tanker og erfaringer rundt dette temaet! Det ble mange gode innspill og erfaringsutvekslinger rundt bordet som vi håper og tror at trenerne kan ta med seg videre.

For de som ennå ikke har meldt seg på så er det fortsatt 2 ledige plasser på Grasrottrener kurs del 1 som starter i kveld på Lier Stadion; https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=10204950

Grasrotmottaker

Periode

Antall spillere

Generert beløp

20000
96
2000

Siste innlegg

  • All Post
  • Entertinment
  • Fotball

21. desember 2023

© 2023