Sommerhilsen fra styret i SpaBra

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hei alle foreldre, trenere og barn i SpaBra!

Nå starter sommerferien for de aller fleste og vi kan ta oss et velfortjent avbrekk og forhåpentligvis nyte sol & varme 😊

Det har vært mange aktiviteter denne våren med seriekamper, cuper, foreldremøter, SpaBra-dag og sosiale aktiviteter som vi håper kan styrke båndene og være med på å skape et godt miljø på alle lagene.
Noen har kanskje fått nye utfordringer og opplever mer mestring, andre har fått nye venner og mer tilhørighet. Det viktigste for oss som klubb er at barna opplever trygghet og mestring, da vil de også oppleve trivsel.
I SpaBra skal det være plass til alle; både de som har ekstra interesse og ambisjoner, samt de som er der fordi vennene spiller fotball. Vi er opptatt av Fair Play som i all enkelhet betyr at det skal være gode opplevelser for alle; både barn, trenere, dommere og foreldre. Fair play handler om å respektere hverandre, anerkjenne ulikheter og inkludere alle, uavhengig av forutsetninger. Styret i SpaBra håper at alle lagene lever etter Fair Play prinsippet.
Som foreldre og trenere er vi viktige rollemodeller for barna og de største forbildene, og barna kopierer de voksnes oppførsel og verdier.
Les gjerne i Sportsplanen vår om både Fair Play, trenervettregler og foreldrevettregler.

SpaBra dagen som vi gjennomførte den 6. mai ble en stor suksess og som vi ønsker å ha som en fast tradisjon den første helgen i mai, hvert år. Her skal glede, kameratskap, morsomme aktiviteter og kamper samt ekstremt billig mat/drikke/kaker (!!!) være det viktigste!
Det er fint å se at lagene kan møtes på tvers av alder og kjønn, og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger om det er andre ting vi bør gjøre. Vi håper at SpaBra-dagen vil være et høydepunkt for barna hvert år.
En spesiell takk til foreldrene som bidro på dugnaden med kaker, premier og dugnadsarbeid slik at vi fikk gjennomført dagen 😊

Helt til slutt så gjenstår det å takke for den gode jobben og innsatsen som både trenere og foreldre gjør slik at barna i SpaBra kan spille fotball med lite dugnader og lav aktivitetsavgift. Det er imponerende mange som gir av sin fritid og legger ned en stor innsats for at SpaBra er der vi er i dag. Vårt mål er at ALLE som ønsker å spille fotball i Høvik skolekrets skal få muligheten, uavhengig av økonomi, og det finnes gode støtteordninger for de som sliter økonomisk. Fortell gjerne om det til de som du ser trenger det – alle barn er velkomne i SpaBra.

Riktig god sommer ønskes alle, så sees vi igjen i august til høstserien og flere cuper og mer moro 😊

 

Sommerhilsen fra
Styret i SpaBra

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Grasrotmottaker

Periode

Antall spillere

Generert beløp

20000
96
2000

Siste innlegg

  • All Post
  • Entertinment
  • Fotball

21. desember 2023

© 2023