Spa/Bradagen

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 19. Sep 2016Historiens andre Spa/Bradag ble en stor suksess. Det var bare fornøyde barn og voksne så langt øyet kunne se. Det å møte laget i årskullet over eller under til en vennskapelig kamp, føles litt ekstra bra – Spa/Bra. Dagen bygger klubbfølelsen og samholdet på tvers av alders- og kjønnsdelte lag.

Intervju med (2004) Spa/Braspiller:
Hva synes du om kampene?
Jeg synes det var morsomt, men vi fikk litt dårlig samvittighet siden vi spilte mot et to år yngre lag. Vi kunne kanskje spilt mot gutta i stedet!

Likte du showkampene?
Ja, det var morsomt å se både voksne som er flinke og de som er litt mer nybegynnere. Jeg synes mammakampen var morsomst i år!

Er du fornøyd med tilbudet ellers på dagen?
Ja, jeg trakk ikke noe lodd eller noe, men så at andre hadde det veldig gøy og vant mange fine premier. Jeg synes det var veldig bra at det ble gratis kaker på slutten. Det var bedre enn å kaste mat.

Synes du det var en verdig avslutning i Spa/Bra for deres årskull?
Ja, det var veldig morsomt fordi jeg var en av de som ropte høyest da vi fikk pokalen. Og jeg synes det var en veldig fin pokal!

Før mammakampen var det oppvarming i ekte aerobic-stil, hvor flere barn kastet seg med på moroa. Det var nok sporty mødre som stilte opp også, så det ble et forrykende show. Trenerne stilte også sporty opp og her gikk det så leggskinna skvatt. Showkampene gjør dagen ekstra spesiell, så tusen takk til alle mødre og trenere som stiller opp!


Tusen takk til våre sponsorer!


Mvh
Ståle Carter Arka


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline