Gråbein-cup 15.2.2015

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 17. Feb 2015

Spabra Delfiner, jenter 2004, åpner årets sesong tidlig med cup-åpning midt i februar.

Gråbein tar i mot gjestene med jenter 05. Her i Sætrehallen, spiller vi 5-er på håndballbanen med håndballmål, men da selvfølgelig med «innskudd» i stedet for innkast for liksom helt å fjerne hånda fra ballen? – Joda, keeperen kan fortsatt ta ballen med henda! Årets knallharde vintertrening har forberedt jentene godt og de spiller så glimrende at det er en fryd for øyet for «foreldreklanen» på tribunen. Her er det god stemning med heia-rop og klapping. Hjemme- og bortelagets supportere sitter blandet.Det meget engasjerte trenerteamet og støtteapparatet gjør som alltid, en glimrende jobb med hyppige bytter og positive, korte kommentarer og beskjeder fra sidelinja. Vips så er 18 minutter med glitrende søndagsunderholdning forbi, men heldigvis er det flere kamper!
Dyktige og tydelige dommere gjør kampen oversiktlig og ryddig for spillerne.
Andre kamp er mot Gråbein 04. Nå er jentene varme og godt forberedt på å yte sitt ypperste. Spabra åpner høyt og presser Gråbein på deres banehalvdel. Mange sjanser, men målløst i 5 ½ minutt før en langpasning fra nummer 3 til nummer 7 i høyt tempo, setter inn det første målet. Like etter er det godt spill igjen og nummer 8 putter mål nummer to. Spenningen er til å ta og føle på og kampen bølger fram og tilbake de neste minuttene.
Jeg intervjuer Øystein, en Gråbein-forelder under neste kamp; Gråbein-NÅIF:
Hva føler du akkurat nå?
-Nå føler jeg at vi fortjener å få et mål! Dette laget spilte stort sett mot yngre og mindre øvede lag i hele fjorårets sesong. I år har trenerne bestemt seg for å gjøre motsatt.
Det er god stemning med andre ord?
-Ja, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være en sånn forelder som satt på en tribune og heiet på barna!De neste to kampene er begge mot NÅIF. Begge lag er gode og stødige og spillet bølger fram og tilbake. Vi ser mye godt pasningsspill og underholdende finter fra jentene våre. Her ser vi at god trening hos begge lag, har gitt utbytte i kondisjon og innsatsvilje. Publikum storkoser seg!Tusen takk til trenerteamet, Vikram, Rune, René, Aslak, Sigurd og Henning!
Ståle


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline