Velkommen til ny webside

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 14. Jan 2015

Vi ønsker alle velkommen til nye websider for Spabra! Foreløpig er det et nokså enkelt innhold på disse sidene men tanken er at det her skal fylles på med all den idrettsgleden som våre spillere, trenere, lagledere og andre opplever hver eneste dag enten det er på trening, kamp på stadion, cuper eller lignende.

For at vi på sikt skal kunne tilby bra innhold er vi helt avhengig av bidrag fra alle dere i støtteapparatet med bilder, gode historier osv. Husk at personvernet må respekteres og at samtykke fra de som omtales/avbildes må ivaretas.

Vi har spurt hva dere ønsker å lese om her: noen av svarene vi fikk gikk på kontaktinformasjon, kampreferat, hvor og når kamper spilles, hvordan bli medlem osv. Vi skal forsøke å etterkomme det meste men er helt avhengig av input fra dere. Når det gjelder resultater så er Spabra en klubb for barn opp til 12 år hvor det ikke publiseres direkte kampresultater (les resultatet og hvem som har scoret etc), men vi håper å kunne formidle fotballgleden på andre måter gjennom gode bilder og referat.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline