Våre barn trenger deg!

Postet av Sparta/Bragerøen IL den 22. Jan 2018

Kjære foresatte i Spa/Bra!

Våre barn trenger deg!

Sparta/Bragerøen IL er drevet på dugnadsbasis. Trenere, lagledere og styremedlemmer bruker litt av fritiden sin for at hjulene i klubben skal gå rundt. Da vi er en barneidrettsklubb er det naturlig at både trenere og styremedlemmer må gi seg etter en tid. Nå er det flere av styremedlemmene som, fordi de ikke lenger har barn i klubben eller av andre årsaker, ønsker å gi stafettpinnen videre. Klubbens fremtid er helt avhengig at noen av dere andre kommer på banen.

Kanskje akkurat du kunne tenke deg å bidra litt ekstra ett år eller to for klubben vår?

Fordeler: Du lærer mye om klubbdrift, blir kjent med nye mennesker i en unik setting, kan være med å påvirke struktur og kultur for dine og andres barn, du blir kjent med styredrift politisk på klubb- og fylkesnivå, du ser andre sider av hva som rører seg i lokalmiljøet og mye, mye mer.

Kvalifikasjoner: Du må ha et ønske om å gjøre en innsats for barns beste. Du må gjerne være genuint interessert i ballsport, men det går også greit om du knapt vet hva offside er. Det avholdes omtrent ett styremøte i måneden og det er litt jobb i tillegg til dette, litt avhengig av hvilken rolle du ønsker og velges til.

Om du har øvrige spørsmål om hva mer det innebærer å være styremedlem i klubben, kontakt leder Vikram Gupta på telefon 47415981.
Om du kunne tenke deg å stille til valg, kontakt valgkomiteen: Marte på telefon 91765500 eller Ståle på telefon 92829341


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline